BOUW- EN RENOVATIEPROJECTEN

AFBRAAKWERKEN

Afbraak of strippen: het verwijderen van al het hout, glas, metaal en de leidingen voor elektriciteit, gas en water. Na het strippen blijft enkel steen en beton over, dat ter plaatse of op de centrale 'klein gemalen' wordt.

WIND- EN WATERDICHT

Na de ruwbouwwerken volgt het wind- en waterdicht maken van uw woning. Binnen de vooruitgang van het bouwproces is dit een cruciale fase die vlot gecoördineerd dient te worden beginnende met de tijdige opmeting.

TECHNISCHE INSTALLATIES

Verschillende technieken voor verwarming / verluchting / sanitaire installatie / electro / verlichting / signalisatie en detectie

BINNENAFWERKING

Voor het ontwerp en de keuze van duurzame materialen bent u bij ons in goede handen. Neem een kijkje bij realisaties: badkamer, keuken, woonkamer, haardmeubel, vloer- en wandbekleding, trap en deuren...

GRONDWERK EN BUITENAANLEG

Een mooie tuin heeft enkele basiselementen zoals hagen, paadjes en waterpartijen. Ze bepalen de sfeer in je tuin. Van algemeen grondwerk tot bestratingen in natuursteen - zwemvijvers - verharding en beplantingswerken.

DUURZAAM BOUWEN

Duurzaam bouwen met oog voor ecologie. Meer en meer groeit het besef dat milieubewuste materialen geschikt zijn voor alle vormen van bouwen en wonen. We denken vaak meteen aan leem en stro. Evenzeer kunnen baksteen, kalkzandsteen, dakpannen, gips, kalk, natuursteen enz. ecologisch zijn.